ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θέμα και στην Ισπανία οι τριγμοί στην Ευρωλίγκα: «Ο πόλεμος μόλις άρχισε, ο ΠΑΟ δεν μπλοφάρει»!

Ακόμη και τα ισπανικά Μέσα κάνουν αναφορά στις πληγές της Ευρωλίγκας και τους τριγμούς, που είναι αποτέλεσμα της πολιτικής Μπερτομέου και της απαράδεκτης στάσης του.

Θέμα και στην Ισπανία οι τριγμοί στην Ευρωλίγκα:  «Ο πόλεμος μόλις άρχισε, ο ΠΑΟ δεν μπλοφάρει»!

Η «Libertad Digital» να αναφέρεται στο θέμα με αφιέρωμά της.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα γράφει:

Σύμφωνα με όσα έμαθε η Libertad Digital από πηγές πολύ κοντά στη διοίκηση της ομάδας, η μεγάλη καταγγελία των Ελλήνων σχετικά με τη διοίκηση της Euroleague έχει να κάνει με την διαχείριση σε οικονομικό και αθλητικό τομέα. Ο Παναθηναϊκός θεωρεί πως υπάρχει έλλειψη οικονομικής διαφάνειας και απόκρυψη πληροφοριών, αλλά και ζήτημα με την διαιτησία της διοργάνωσης, κάτι που έχει εκφραστεί μέσω καταγγελιών από διαφορετικές ομάδες και προπονητές Το τελεσίγραφο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το οποίο αναφέρει την διάθεση εγκατάλειψης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης για το Basketball Champions League δημιουργεί τις συνθήκες για ένα γεγονός που μπορεί να αποτελέσει σοβαρό πρόβλημα για την σταθερότητα του μπάσκετ στην Ευρώπη, δεδομένου και του σχίσματος ανάμεσα σε Euroleague και FIBA».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.080 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Γνώστες του χώρου βεβαιώνουν πως ο Παναθηναϊκός δεν μπλοφάρει σχετικά με την πρόθεσή του να αποχωρήσει. Η διοίκηση της ομάδας είναι διατεθειμένη να τεντώσει το σκοινί, κάτι που μπορεί να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις και να ανοίξει την πόρτα της αποχώρησης και για άλλους συλλόγους. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα διστάσει να φτάσει στα άκρα».

Επίσης, αναφέρει ότι η διοργάνωση, εν όψει αναζήτησης χορηγών, χρειάζεται να έχει εξαιρετικo brand name, κάτι που θα καταστεί ανέφικτο αν εξακολουθήσουν να υπάρχουν φωνές ενάντια στη διαιτησία, αν το οικονομικό κομμάτι παραμείνει στα σκοτάδια και αν μια ομάδα σαν τον ΠΑΟ βγει από τη διοργάνωση.

Η Libertad Digital να καταλήγει λέγοντας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο πόλεμος των Ελλήνων με τον Τζόρντι Μπερτομέου έχει μόλις αρχίσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...