ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αίτηση Μαλακατέ στο Πρωτοδικείο για ανάληψη διοίκησης Ερασιτέχνη

Ο διαχρονικός παράγοντας του «τριφυλλιού» ανακοίνωσε στη χθεσινή Γ.Σ ότι θα καταθέσει αίτηση για την ανάληψη της διοίκησης του Ερασιτέχνη.

Αίτηση Μαλακατέ στο Πρωτοδικείο για ανάληψη διοίκησης Ερασιτέχνη

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Παναγιώτης Μαλακατές στη Γ.Σ της Τετάρτης:

«Με όλα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στον Παναθηναϊκό μας, σήμερα δεν μπορώ να είμαι ευχάριστος. αντίθετα είμαι αγανακτισμένος με όσα έγιναν άλλα και με όσα δεν έγιναν από την διοίκηση του πρωτοδικείου.

Μία διοίκηση που ανέλαβε να κρατήσει ζωντανό το σύλλογο που όντως βρίσκεται στη χειρότερη καμπή της ιστορίας του με τεράστια οικονομικά προβλήματα-άλλα που με τις αποφάσεις και τις παράλειψής των τελευταίων μηνών την έστειλε στην εντατική και σε απολυτή καταστολή.

Χωρίς την παραμικρή ντροπή και με αποφάσεις περίεργες και σίγουρα μη αποδέκτες από τα μέλη του ομίλου δεν δηλώσατε το βόλεϊ γυναικών, το τμήμα των περισσοτέρων τίτλων με συνεχή παρουσία μονό στα μεγάλα σαλόνια. Αποκορύφωμα είναι η πλήρης ξεφτίλα που κάνατε προκειμένου να προσπαθήσετε να πείσετε τους ιθύνοντες του ΤΑΑ να μην δηλώσει ούτε το αντρικό βόλεϊ συμμέτοχη στην Volley League! φυσικά ούτε βοήθεια πήραν για την τρέχουσα σεζόν άλλα ούτε βοηθήσατε στους διακανονισμούς του τμήματος. αν είχατε βοηθήσει την ομάδα δίνοντας μάξιμουμ 50.000 σε διακανονισμούς χρεών, θα τους είχατε δώσει την δυνατότητα να φτιάξουν μία πιο ανταγωνιστική ομάδα που δεν θα κινδύνευε τη δεδομένη στιγμή από υποβιβασμό. ευτυχώς που έστω και την τελευταία στιγμή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βοήθησε ώστε η ομάδα να βελτιωθεί και να βρίσκεται στα πλέι άουτ διεκδικώντας την παραμονή της μην αμαυρώνοντας το σύλλογο.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.284 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι καταλάβατε εσείς κύριοι της διοίκησης Πλυτά το να κρατήσετε «ζωντανό» το σύλλογο; διότι με ένα απλό υπολογισμό αρκούσαν περίπου 250.000 ώστε όλες οι ομάδες να στέκονταν με αξιοπρέπεια στην Α1.

Αλήθεια πόσους χορηγούς τρέξατε να βρείτε; πόσες πόρτες χτυπήσατε και ποίοι από εσάς το έκαναν;

Δεν κάνατε τίποτα απολύτως πάρα να υλοποιήσετε αυτό που είχατε προσυμφωνήσει για να πάρετε τη διοίκηση πρωτοδικείου είναι το ότι το ΤΑΑ που είχε αποφασίσει να προσπαθήσει να κατέβει και “έτρεξε” κατάφερε να εξασφαλίσει 200.000 φτιάχνοντας ομάδα και ξεπληρώνοντας ταυτόχρονα περίπου 70.000 σε χρέη προηγούμενων ετών.

Οπότε είστε ευχαριστημένοι που ο αθλητικός όμιλος αργοπεθαίνει στα ομαδικά τμήματα και βολεύεστε με τα «ψίχουλα» που σας δίνει η ΠΑΕ (όποτε και εάν σας δίνει πλέον) και από την ΚΑΕ, ικανοποιώντας μονό τα λειτουργικά έξοδα, το ΙΚΑ και μέρος της εφορίας! αυξάνοντας δυστυχώς παράλληλα και το χρέος που παραλάβατε . αυτό κύριοι δεν λέγεται διοίκηση άλλα… αυτόματος πιλότος έτοιμος για συντριβή!

Όμως πολύ χρόνο αφιέρωσα στο «τίποτα» εγώ θα πω τι θα είχε πράξει μία διοίκηση της δίκης μου επιλογής. πρώτον θα εξαντλούσε οποία δυνατότητα υπήρχε για να συγκεντρώσει χορηγούς και χορηγίες και εφόσον δεν αρκούσανε για να κατέβουν ανταγωνιστικά όλες η έστω οι περισσότερες ομάδες θα συγκαλούσαμε γενική συνέλευση προκείμενου να εκθέσουμε την κατάσταση και να λάβουμε έγκριση για όσα σκοπεύαμε να πράξουμε και εάν τελικά δεν είχαμε την συναίνεση της γενικής συνέλευσης που πάντα ήτανε και θα είναι το κυρίαρχο σώμα θα είχαμε την τόλμη, το φιλότιμο και την ευθιξία να παραιτηθούμε.

Κύριοι, το άρθρο 14 στο οποίο αναφέρεστε λέει συγκεκριμένα « οι υπηρεσίες των μελών του ΔΣ είναι πάντοτε άμισθοι και τιμητικοί. μέλη της διοικήσεως του ομίλου δεν δύνανται να παρέχουν με αμοιβή εξαρτημένη εργασία η συνάπτουν μετά αυτού συμβάσεις συνεπαγόμενες την λήψη για την προσφορά πάσης φύσεως άλλων υπηρεσιών η αποβλέπουν εις την επίτευξη κέρδους μέσω της αναλήψεώς έργου, προμήθειας η οποιασδήποτε άλλης παροχής προς τον όμιλο» προσωπικά δεν έχω εξαρτημένη εργασία με τον όμιλο, δεν έχω σύμβαση έργου, και ουδέποτε προσέφερα υπηρεσίες έναντι κέρδους όπως λέει ο νομός

Ανακοινώνω λοιπόν ότι αύριο κιόλας θα καταθέσω αίτηση στο πρωτοδικείο με άλλους 11 συνεργάτες μου και σας προκαλώ να κάνετε ένσταση κακής συμμέτοχης μου για να γίνουν και πράξεις και να μην μείνουν μονό σε λογία οι αστείοι και ανυπόστατοι υπαινιγμοί σας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.