ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκρηξη Πασκουάλ: “Θα νικήσουμε αύριο και θα κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο του Παναθηναϊκού”

Ο Τσάβι Πασκουάλ στέλνει το μήνυμα για το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για τα όσα έγιναν χθες με τα διαιτητικά όγια εις βάρος της ομάδας του.

Έκρηξη Πασκουάλ:

“Είναι προφανές πως πρέπει να νικήσουμε. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, θα νικήσουμε και θα γυρίσουμε στην Αθήνα», ανέφερε στην πρώτη του  τοποθέτηση ενόψει του Game 4 ο Τσάβι Πασκουάλ και πρόσθεσε:

«Νιώθω την ομάδα μου, ξέρω την ομάδα μου. Στο προηγούμενο παιχνίδι αξίζαμε τη νίκη. Βρήκαμε τρόπους να σκοράρουμε, ήμασταν καλά σε τακτικό επίπεδο. Πιστεύω στις ικανότητές μας»

 Σχετικά με την αντίδρασή του σε μία από τις διαιτητικές αποφάσεις στο Game 3, ο Πασκουάλ ανέφερε: «Δεν θέλω να μιλάω γι’αυτά τα ζητήματα. Αν μιλήσω για κάτι τέτοιο, θα είναι στο τέλος της διοργάνωσης και όχι τώρα. Η φιλοσοφία μου είναι να μην παραπονιέμαι για τίποτα. Θα ακολουθήσω αυτή την τακτική και αν μιλήσω για κάτι, θα είναι στο τέλος της σεζόν».

Τέλος ο Καταλανός τόνισε: «Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δουλεύουν πολύ καλά τακτικά. Εμείς θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να κρατήσουμε την άμυνά μας. Έχουν εκπληκτική ποιότητα, είναι μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην Ευρώπη. Πιστεύω σε εμάς. Θα παλέψουμε και θα βρούμε έναν τρόπο να νικήσουμε».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 38.228 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...