ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Όργια από την Ευρωλίγκα: Πειθαρχική διαδικασία για τον Μάνο Παπαδόπουλο!

Φουντώνει ο πόλεμος μεταξύ Παναθηναϊκού και Ευρωλίγκας με τη διοργανώτρια, λίγο μετά την απαγόρευση παρουσίας στον πάγκο στον πρόεδρο της ΚΑΕ, να ανοίγει πειθαρχική διαδικασία για τις χθεσινές του δηλώσεις!

Όργια από την Ευρωλίγκα: Πειθαρχική διαδικασία για τον Μάνο Παπαδόπουλο!

Ο πόλεμος από την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό όχι απλά δε σταματάει, αλλά φαίνεται ότι φουντώνει για καλά κι ενώ βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπη της διοργάνωσης και λίγο πριν από το κρίσιμο παιχνίδι του τριφυλλιού με τη Ρεάλ αύριο, στη Μαδρίτη. Έπειτα από τα όσα έγιναν χθες εις βάρος των “πράσινων” με τις διαιτητικές αποφάσεις που καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την τύχη της αναμέτρησης με τη βασίλισσα, αλλά και μετά την απαγόρευση της Ευρωλίγκας στον Μάνο Παπαδόπουλο να κάθεται στον πάγκο της ομάδας, ήρθε ένα ακόμη χτύπημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοργανώτρια άνοιξε πειθαρχική διαδικασία για τις δηλώσεις του Μάνου Παπαδόπουλου χθες, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για τα όσα έγιναν! Η δήλωση ήταν η εξής: “Υπήρξαν περίεργες αποφάσεις σε πολύ εύκολες και καθαρές φάσεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι αν όλα είναι προαποφασισμένα”.

Γι αυτές, λοιπόν, τις δηλώσεις, η Ευρωλίγκε ανοίξει πειθαρχική διαδικασία! Προφανώς, στη διοργανώτρια αρχή το… έχουν τερματίσει και είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μια εχθρική αντιμετώπιση προς τον Παναθηναϊκό σε κάθε επίπεδο. Τη στιγμή, μάλιστα, που από το πράσινο στρατόπεδο κρατούν χαμηλούς τόνους και κοιτάζουν το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τη Ρεάλ.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.991 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.