ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Οριστικό: Ο Παναθηναϊκός σώθηκε!

Αν και έφτασε στο παρά πέντε, ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε τα προγνωστικά και επικρατώντας 3-1 της Νίκης στο Αιγίνιο παραμένει στη μεγάλη κατηγορία. Συγκινητικοί οι 200 οπαδοί του τριφυλλιού.

Οριστικό: Ο Παναθηναϊκός σώθηκε!

Οι “πράσινοι” ήθελαν πάση θυσία μια τέτοια νίκη για να σωθούν, παρά το γεγονός ότι έφτασαν στο χείλος τους γκρεμού. Μπροστά σε 200 εντυπωσιακούς οπαδούς, το τριφύλλι είχε θέληση, ψυχή και κατάφερε να φτάσει στον στόχο του.

Επικράτησε 3-1 σετ (έχασε μόνο το δεύτερο σετ) και τελικά εξασφάλισε στο παρά πέντε την παραμονή του στην κατηγορία.

Ευχή όλων, φυσικά, η φετινή χρονιά να αποτελέσει παρένθεση και ο Σύλλογος μεγάλος, αφού κατάφερε να σώσει την παρτίδα, να πρωταγωνιστήσει ξανά. Ας το σκεφτούν καλά αυτό οι έχοντες…

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα σετ: 20-25, 25-21, 19-25, 17-25

Η βαθμολογία των πλέι άουτ

 Εθνικός Αλεξανδρούπολης 7β. (8-3 σετ)* Παναθηναϊκός 6β. (8-6)* ………………………… Νίκη Αιγινίου 4β. (4-11)*Ματς λιγότερο, παίζουν μεταξύ τους την Δευτέρα σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι

Περισσότερα σε λίγο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.