ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις του ΠΑΟ για Βέμερ – Σε οριακό σημείο ο σύλλογος

Δεν «πέρασαν» από το Διαιτητικό Δικαστήριο οι αιτήσεις του Παναθηναϊκού για την υπόθεση του Βέμερ και τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο για τον σύλλογο.

Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις του ΠΑΟ για Βέμερ - Σε οριακό σημείο ο σύλλογος

Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Γενς Βέμερ, απορρίπτοντας τις αιτήσεις του Παναθηναϊκού για αποφυγή της νέας ποινής αφαίρεσης βαθμών, μέσω της αποπληρωμής μέρους των οφειλομένων προς τον Γερμανό ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αποπληρώσει τον Γερμανό ποδοσφαιριστή εντός της ημέρας, εάν θέλει να αποφύγει την οριστικοποίηση του δεύτερου -3, το οποίο θα φέρει σε ακόμη πιο δυσμενή θέση τον σύλλογο, καθώς η τρίτη ποινή θα σημάνει αυτόματα την αποβολή του τριφυλλιού από το πρωτάθλημα και τον υποβιβασμό του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά για τον Παναθηναϊκό, με την οριστική εξόφληση των οφειλομένων προς τον Βέμερ (ή νέα συμφωνία μαζί του) να αποτελεί μονόδρομο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα αποφευχθεί το μοιραίο…

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Α) Απορρίπτει την ως άνω από 16.04.2018 αίτηση του JENS ALEXANDER WEMMER του JOCHEN και την από 25.04.2018 πρόσθετη υπέρ αυτού παρέμβαση του Σωματείου με την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών».

Β) Απορρίπτει την από 17.04.2018 αίτηση (ερμηνείας) της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο» και την από 23.04.2018 πρόσθετη υπέρ αυτής παρέμβαση του Αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Γ) Απορρίπτει την από 19.04.2018 αίτηση αναστολής της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με τη επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ» και την από 23.04.2018 πρόσθετη υπέρ αυτής παρέμβαση του Αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.