ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πανταλέων: «Κρατήσαμε όρθιο τον Παναθηναϊκό»

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Πανταλέοντα αλλά και του Χρήστου Μπέλλου μετά τη νίκη σωτηρίας στο Αιγίνιο.

Πανταλέων: «Κρατήσαμε όρθιο τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Πανταλέοντα:

«Ηταν καλό το φινάλε, ήταν επιτυχημένη η προσπάθεια για την παραμονή, κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό όρθιο αλλά ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να πανηγυρίζει στα μπαράζ. Ευχαριστούμε τον κόσμο και όσους μας βοήθησαν. Μόλις ηρεμήσουμε θα πρέπει να κάνουμε τον απολογισμό μας, να πούμε ορισμένα πράγματα για να μπει ο Παναθηναϊκός επιτέλους σε έναν καλό δρόμο»

Ο Χρήστος Μπέλλος συμπλήρωσε τα εξής:

«Για όσους ξέρουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός ξέρουν πως αυτή η ομάδα δεν ανήκει σε καμία άλλη θέση εκτός από αυτή του πρωταθλητισμού. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Σήμερα δεν υπήρξε άνθρωπος μέσα στην ομάδα που δεν έδωσε το 100% των δυνάμεων του. Ηταν καθήκον μας να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Εμείς κάναμε την δουλειά μας. Ελπίζω αυτοί που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό να κάνουν και αυτοί την δουλειά τους και να δούμε πάλι τον Παναθηναϊκό ψηλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.