ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μυστακίδης: «Όσοι προσπαθούν σε αυτή την ομάδα είναι ήρωες»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μυστακίδη για τον Παναθηναϊκό και το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μυστακίδης: «Όσοι προσπαθούν σε αυτή την ομάδα είναι ήρωες»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Μυστακίδη στην κάμερα της Nova:

Ιδιαίτερο παιχνίδι για σένα το ντέρμπι της Κυριακής; 

«Σίγουρα ναι, το να παίζω αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ δεν το είχα σκεφτεί. Έτσι τα φέρνει όμως η ζωή. Βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και φέρω πολύ μεγάλο σεβασμό για όλους τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα και αύριο θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα όπως και για τον Κάτσε».

Σκέφτεσαι ενδεχομένως να πεις στον προπονητή σου να μην αγωνιστείς επειδή ανήκεις στον ΠΑΟΚ; 

«Αυτές τις αποφάσεις δεν τις παίρνουμε εμείς, είμαστε ποδοσφαιριστές, κάνουμε ότι μας πούνε. Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα, είμαστε στην διάθεση του προπονητή για να τα δώσουμε όλα για τον Παναθηναϊκό».

Έχεις μιλήσει με τα φιλαράκια σου, έχουν γίνει τα σχετικά πειράγματα; 

«Ναι, όπως είπαμε είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αλλά σημαντικότερο για όλους είναι να το ευχαριστηθούμε όλοι και κυρίως ο κόσμος».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 95.949 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει για καμία από τις δυο ομάδες, που πιστεύεις ότι θα κριθεί το ντέρμπι; 

«Στις λεπτομέρειες όπως πάντα σε όλα τα ντέρμπι. Η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια. Θα γίνει ένα καλό ματς πιστεύω και θα κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός».

Είσαι ο πλέον κατάλληλος για να ρωτήσουμε τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός; 

«Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ παίζει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Νομίζω ότι ο παράγοντας τύχη θα μας βοηθήσει πάρα πολύ αλλά νομίζω ότι και εμείς θα κοιτάξουμε από τη δική μας πλευρά να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Έχει σοβαρό πρόσωπο, σε αυτά τα ματς κυρίως, και για όλα τα παιδιά όταν μιλάμε για ένα ντέρμπι και απέναντι στον ΠΑΟΚ έχουν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο. Οπότε στο πάθος θα κριθεί, στην τύχη».

Η έδρα πόσο μεγάλο ρόλο παίζει; 

«Πολύ μεγάλο, η έδρα μπορεί να σε ωθήσει. Εκεί που νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά να σου ανεβάσει τη ψυχολογία, το ηθικό. Αλλά θα παίξει και σημαντικό ρόλο, να το πω για τον ΠΑΟΚ να έχει περισσότερο άγχος».

Υπάρχουν πολλά προβλήματα κυρίως οικονομικά που δημιουργούν και αναστάτωση, αγωνιστικά όμως η ομάδα παραμένει συγκεντρωμένη, πως το καταφέρνετε; 

«Όπως είπα πριν τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Όλοι όσοι δουλεύουν σε αυτή την ομάδα πραγματικά είναι “μικροί ήρωες”. Βιώνουν δύσκολες καταστάσεις, έχουν οικογένειες, παιδιά, οι μικρότεροι ποδοσφαιριστές έχουν λιγότερα χρήματα με τα οποία ζουν. Περιμένουν αυτά τα λεφτά που πολλές φορές δεν έρχονται. Απ’ ότι βλέπω όμως τα παιδιά κάνουν αρκετή υπομονή και αγαπούν πολύ την ομάδα και όλο το σταφ και οι φροντιστές και οι φυσιοθεραπευτές και οι προπονητές αξίζουν σεβασμό και πολλά συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια που κάνουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...