ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ντόπες» από οπαδούς στην αποστολή: «Σας στηρίζουμε, όλοι είδαμε τι έγινε»

Οπαδοί υποδέχθηκαν την αποστολή του εξάστερου στο «Ελ. Βενιζέλος» και εξέφρασαν τη στήριξή τους στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

«Ντόπες» από οπαδούς στην αποστολή: «Σας στηρίζουμε, όλοι είδαμε τι έγινε»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου από τη Μαδρίτη, με άδεια χέρια δυστυχώς, καθώς δεν κατάφερε (για πολλούς λόγους) να φέρει πίσω τη σειρά στην Αθήνα.

Στο αεροδρόμιο, η «πράσινη» αποστολή έλαβε θερμής υποδοχής από οπαδούς, οι οποίοι εξέφρασαν τη στήριξή τους στον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του.

«Μπράβο, σας στηρίζουμε. Όλοι είδαν πώς και γιατί δεν προκριθήκαμε», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι οπαδοί, οι οποίοι στη συνέχεια ζήτησαν την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.731 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.