ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πασκουάλ: «Παλέψαμε πολύ, ήταν λίγο τυχερή η Ρεάλ»

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Πασκουάλ: «Παλέψαμε πολύ, ήταν λίγο τυχερή η Ρεάλ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε τα εξής:

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να συγχαρώ την Ρεάλ Μαδρίτης και να της ευχηθώ καλή επιτυχία στο Final Four. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά είχαμε πολλές δυσκολίες και κάναμε κάποια λάθη που δεν είχαμε κάνει προηγουμένως. Η πίεση ήταν πολύ μεγάλη και ίσως να είχαμε απογοητευτεί έπειτα από τις προηγούμενες ήττες. Δεν μπορούσαμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Στην τελευταία περίοδο επιστρέψαμε και είχαμε ευκαιρία, αλλά το τρίποντο του Ντόντσιτς μας σκότωσε. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, παλέψαμε πολύ για να βρεθούμε εδώ και χάσαμε τα τελευταία τρία ματς με μικρή διαφορά πόντων. Παίξαμε καλή άμυνα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά στο τρίποντο του Ντόντσιτς η Ρεάλ ήταν λίγο τυχερή. Άξιζε όμως να βρεθεί στο Final Four».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.