ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Το τελευταίο χειροκρότημα σε αυτούς που αξίζουν να είναι στον Παναθηναϊκό

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τους ποδοσφαιριστές και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο από το χειροκρότημα του κόσμου, κρατώντας όρθιο τον Παναθηναϊκό, ενώ σχολιάζει και όλα όσα συνέβησαν στη Μαδρίτη, τονίζοντας ότι η μαφία πρέπει να φύγει...

Το τελευταίο χειροκρότημα σε αυτούς που αξίζουν να είναι στον Παναθηναϊκό

Την Κυριακή, η ομάδα δίνει το τελευταίο ντέρμπι φέτος στην Λεωφόρο, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, οι παίκτες του και όσοι έχουν δουλέψει στο Κορωπί, πρέπει σε αυτό το παιχνίδι να εισπράξουν το ζεστό χειροκρότημα για όλα όσα έκαναν φέτος, κάτω από πρωτόγνωρα αντίξοες συνθήκες.

Αυτοί κράτησαν τον Παναθηναϊκό, αυτοί αξίζουν να ανήκουν στον Παναθηναϊκό. Αυτοί άκουσαν και συνεχίζουν να ακούνε από την αρχή της σεζόν μέχρι και τώρα τα ψέματα της διοίκησης, όμως είναι εδώ και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο. Αυτοί αποφάσισαν να μην φύγουν ελεύθεροι με προσφυγή  για να μην διαλυθεί ο Παναθηναϊκός, λόγω των εγκληματικών ενεργειών της διοίκησης.

Αν έφευγαν παίκτες και προπονητής, ο Παναθηναϊκός σήμερα θα ήταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αυτοί μας πρόσφεραν χαρές φέτος με κάποιες νίκες σε μεγάλα παιχνίδια, αλλά κυρίως με την κατάθεση ψυχής στα περισσότερα ματς. Αυτοί δέχθηκαν εσωτερικό πόλεμο, δεν τα παράτησαν και στάθηκαν με αξιοπρέπεια στα περισσότερα παιχνίδια. Αυτοί, σε μία εποχή που ζούμε τον απόλυτο επαγγελματισμό, άφησαν στην άκρη το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι και έπαιξαν για την φανέλα, για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, για τον κόσμο, για την πάρτη τους.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ναι, ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι στην κορυφή στην Ελλάδα και να διακρίνεται στην Ευρώπη. Όμως αυτό που έκαναν αυτοί οι παίκτες και ο προπονητής φέτος μοιάζει με πορεία πρωταθλητισμού. Κάθε μέρα, κάθε ώρα προέκυπτε και ένα πρόβλημα. Ακόμα και χθες, παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, άλλη μία υπόσχεση του Βασίλη Κωνσταντίνου αποδείχθηκε ψέμα. Οι παίκτες δεν πήραν ποτέ το 35% του Δεκεμβρίου, όπως τους είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος, που έχει τσακωθεί με την αλήθεια.

Αυτοί, παίκτες και προπονητής, είδαν να κερδίζουν τον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο στο γήπεδο και να χάνουν τους βαθμούς, λόγω της απόφασης Αλαφούζου να μην πληρώσει τον Βέμερ αλλά και τους «εγκληματικούς» χειρισμούς του Βασίλη Κωνσταντίνου, που ώθησαν την πλευρά του παίκτη να στυλώσει τα πόδια εδώ που έχουμε φτάσει. Παρόλα αυτά είναι εδώ και θα μπουν στο γήπεδο αύριο για να ευχαριστήσουν όσους πάνε να τους δουν.

Καλό είναι, το γήπεδο να γεμίσει και αυτή η ομάδα και ο προπονητής να αποθεωθούν, ίσως και για τελευταία φορά. Αν δεν αλλάξει κάτι διοικητικά θα φύγουν όλοι και ίσως με την Ξάνθη παίξει η K20, εάν δεν δουν χρήματα οι παίκτες την Δευτέρα.  Για αυτό την Κυριακή πάμε γήπεδο και χαιρετάμε τους ήρωες που κράτησαν όρθιο τον Παναθηναϊκό απέναντι σε μία διοίκηση, που έκανε τα πάντα για να τον διαλύσει.

* Για τον αποκλεισμό από το Final-4 έχω να πω το εξής: Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από μία μεγάλη ομάδα (Ρεάλ), αλλά δεν άξιζε τον αποκλεισμό. Με 50-50 διαιτησία στα τρία τελευταία παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός θα περνούσε στο Βελιγράδι. Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ευρωλίγκα ίσως ήρθε η ώρα να γίνει ένα σχίσμα και να το προκαλέσει ο εξάστερος.

Το να επενδύεις τα χρήματά σου για να φτιάξεις μία ομάδα ανταγωνιστική και ο Μπερτομέου με το έτσι θέλω να σου λέει: «δεν περνάς» είναι κοροϊδία. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και δεν χάνεται, αυτοί θα χάσουν αν φύγει από τη διοργάνωση το τριφύλλι και κάποιες άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Το ιδανικό θα ήταν, με όλο αυτό τον ντόρο που γίνεται, να αλλάξουν τα πράγματα και να φύγει η μαφία. Αν δεν φύγει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το παλέψεις άλλο σαν Παναθηναϊκός σε αυτή την διοργάνωση. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.