ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ (19:00 NS2 - PANATHINAIKOS24.GR)

Άλλη μια μάχη για την ιστορία και το τριφύλλι

O Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ και αναζητά ακόμα μια νίκη γοήτρου, ώστε να δώσει χαρά στους οπαδούς του.

Άλλη μια μάχη για την ιστορία και το τριφύλλι

Ο στόχος της πεντάδας έχει απομακρυνθεί, ιδίως από τη στιγμή που οι κερδισμένοι βαθμοί στο γήπεδο μετατράπηκαν -δύο φορές- σε ποινές, λόγω χρεών στον Βέμερ. Πλέον, στο μυαλό όλων στο τριφύλλι είναι να τελειώσει αυτή η περίεργη και άκρως αγχωτική χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να φανεί τι θα ξημερώσει για την επόμενη ημέρα.

Μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο στο αποψινό (19:00) ματς με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι μαχητές του θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να κλείσουν όσο πιο ψηλά γίνεται τη χρονιά και να δώσουν χαρά στους οπαδούς τους, οι οποίοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα των παικτών για προσέλευση στη Λεωφόρο.

Η τιμή, το τριφύλλι, το χειροκρότημα του κόσμου και ο στόχος της διατήρησης του αήττητου στα εντός έδρας ντέρμπι αποτελούν μια σειρά από σημαντικά κίνητρα για τους πράσινους, ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό κόντρα στη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.