ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ουζουνίδης: «Έπρεπε να είχαμε προηγηθεί, προσπάθησαν τα παιδιά»

Οι πρώτες δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ουζουνίδης: «Έπρεπε να είχαμε προηγηθεί, προσπάθησαν τα παιδιά»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουζουνίδη στη Nova:

«Θα έλεγα ότι ήμασταν η ομάδα που θα έπρεπε να προηγηθεί στο σκορ, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που από τυχερή φάση ευτύχησε να σκοράρει. Στο 2ο ημίχρονο δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, το ανοίξαμε πολύ, χάσαμε τις γραμμές μας, οπότε ο ΠΑΟΚ που είχε την ποιότητα μας τιμώρησε. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσανε οι παίκτες μας. Τελείωσε το ματς, έχει μείνει αυτό με την Ξάνθη, δυστυχώς για εμάς δεν παίζει ο Μουνιέ, δεν παίζει ο Κουρμπέλης, πρέπει να δούμε ποιοι θα παίξουνε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...