ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποχωρεί ο Ουζουνίδης, θα το ξανασκεφτεί εάν αλλάξει χέρια η ΠΑΕ

Ο Εβρίτης τεχνικός έστειλε το μήνυμά του στις δηλώσεις του και τα πάντα δείχνουν να έχουν δρομολογηθεί όσον αφορά το μέλλον του. Πως θα γίνει η ανατροπή.

Αποχωρεί ο Ουζουνίδης, θα το ξανασκεφτεί εάν αλλάξει χέρια η ΠΑΕ

Την επόμενη Κυριακή, στο ματς με την Ξάνθη, ολοκληρώνεται μια σεζόν… Γολγοθάς για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τους ποδοσφαιριστές του και τον Παναθηναϊκό, με τον Εβρίτη τεχνικό να δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι έχει πάρει την απόφασή του για του χρόνου, η οποία και θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Βάσει των δεδομένων, η νέα σεζόν θα βρει τον Μαρίνο Ουζουνίδη εκτός Παναθηναϊκού. Ο Εβρίτης τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές του τράβηξαν «κουπί» κατά τη διάρκεια της σεζόν, προσπαθώντας να βρουν λύσεις και να διατηρήσουν ανταγωνιστική την ομάδα, την ώρα που σε εξωαγωνιστικό επίπεδο τα εμπόδια και οι δυσάρεστες εξελίξεις διαδέχονταν η μία την άλλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», ο Ουζουνίδης δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να συζητήσει το οτιδήποτε με την υπάρχουσα διοίκηση στο τριφύλλι, ωστόσο ίσως υπάρξει ανατροπή δεδομένων, εάν εντός της εβδομάδας αλλάξει σελίδα ο Παναθηναϊκός.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.912 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τότε και μόνο, ο Ουζουνίδης θα ξανασκεφτεί την απόφασή του, συζητώντας με το νέο καθεστώς, υπό εντελώς διαφορετική βάση (έχοντας τις απαραίτητες εγγυήσεις) για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Όσο τα πράγματα παραμένουν με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Εβρίτης τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...