ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Η ντροπή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Ουζουνίδη

Είναι τουλάχιστον λυπηρό να μην έχει βρεθεί ούτε ένας από τη διοίκηση να φροντίσει να ενημερώσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη για τις όποιες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κι όλα αυτά, ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν από το φινάλε. Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Η ντροπή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Ουζουνίδη

Για το αγωνιστικό κομμάτι, δε χρειάζεται να γράψουμε και να πούμε πολλά για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Τα πράγματα είναι απλά: Η ποιότητα νίκησε τη θέληση. Μπορεί οι “πράσινοι” να μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, να είχαν ευκαιρίες, αλλά και την ατυχία με το δοκάρι του Δώνη, τον τραυματισμό του Λουντ και το πρώτο γκολ του δικεφάλου έπειτα από καραμπόλα. Μπορεί, επίσης, να μιλούσαμε για μια άλλη ιστορία σήμερα αν ο διαιτητής Τζήλος σφύριζε φάουλ του Πέλκα στον Ινσούα, πριν από την επίτευξη του δεύτερου γκολ του δικεφάλου του βορρά.

Πέρα απ’ αυτό, όμως, οι “πράσινοι” παρά το γεγονός ότι πάλεψαν το παιχνίδι, υστέρησαν σε αυτό που γνωρίζουμε όλοι μας. Στην ποιότητα και τις λύσεις, τις οποίες έχουν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έφυγαν για πρώτη φορά με νίκη από το γήπεδο της Λεωφόρου, μετά το 2001 σε εκείνο το καταραμένο 1-2. Ματς το οποίο ήταν και το τελευταίο για τον αξεπέραστο Γιάννη Κυράστα.

Περισσότερο δε χρειάζεται να σταθούμε στο παιχνίδι. Αυτό μπορεί, αυτό κάνει ο Παναθηναϊκός. Δυστυχώς, έπειτα από όλα όσα έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με διάλυση του ρόστερ, με αποχές, με προσφυγές και άλλα πολλά τραγελαφικά και πρωτόγνωρα για την ιστορία του συλλόγου, δεν μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα από την ομάδα.

Στα αξιοσημείωτα της χθεσινής αναμέτρησης ήταν η συμπεριφορά του κόσμου του Παναθηναϊκού. Πάνω από 10.000 φίλοι του “τριφυλλιού” βρέθηκαν στο “Απόστολος Νικολαϊδης” και στήριξαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές, τραγουδώντας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η στιγμή που όλος ο κόσμος σηκώθηκε από τις θέσεις του και φώναξε συνθήματα αμέσως μετά το τρίτο γκολ του δικεφάλου του βορρά ήταν άκρως συγκινητική. Και έδειξε αυτό που κάποιοι φωνάζουν χρόνια. Τον κόσμο δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις, ειδικά σε μεγάλη διάρκεια.

Δείτε το βίντεο του panathinaikos24.gr

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε γνωστό, μετά το τέλος του παιχνιδιού, ότι έχει πάρει την απόφασή του για το μέλλον του και θα την ανακοινώσει μόλις τελειώσει η χρονιά. Ο Εβρίτης τεχνικός θα κάνει γνωστό ότι αποχωρεί από την ομάδα, αν η κατάσταση μείνει ίδια. Για να το κάνουμε πιο… λιανά, αν η ΠΑΕ δεν αλλάξει χέρια. Δεν πρόκειται να κάτσει περισσότερο στον πράσινο πάγκο ο Ελληνας προπονητής, βιώνοντας ξανά τα ίδια τραγικά που βίωσε και φέτος. Είναι κάτι απολύτως λογικό.

Ο Ουζουνίδης αποκάλυψε και κάτι ακόμα, μιλώντας χθες. Υπογράμμισε ότι κανένας από τη διοίκηση δεν τον έχει ενημερώσει για το παραμικρό. Κι εδώ είναι που κουνάμε όλοι το κεφάλι μας και θλιβόμαστε με την απόλυτη κατάντια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πως αλλιώς να περιγράψουμε το γεγονός ότι κι ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν από το φινάλε της σεζόν, δε βρέθηκε ούτε ένας άνθρωπος να ενημερώσει για τις όποιες εξελίξεις τον προπονητή της ομάδας. Να του μιλήσει, να του πει τι ισχύει και τι όχι και να του εξηγήσει πως θα έχει κατάσταση από εδώ και στο εξής.  Το παραπάνω, όπως και άλλα πολλά που έχουν συμβεί φέτος, καταδεικνύουν πόσο πολύ έχει μικρύνει το κλαμπ σε κάθε επίπεδο. Δυστυχώς…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE