ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΡΙΛΕΡ ΣΕ ΟΛΑ

Αγωνία για Βέμερ, Λίγκα και Παϊρότζ

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στον Παναθηναϊκό για τη σωτηρία του συλλόγου και το αύριο.

Αγωνία για Βέμερ, Λίγκα και Παϊρότζ

Η Δευτέρα ήταν… επεισοδιακή για τον Παναθηναϊκό, καθώς ανακοινώθηκε το τρίτο -3 από την περίπτωση του Γενς Βέμερ, η λίγκα ανακοίνωσε πως θα συνεδριάσει την Πέμπτη για την ποινή του υποβιβασμού, ενώ οι πληροφορίες για την άφιξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ανεβάζουν την αγωνία στα ύψη των φίλων της ομάδας, που περιμένουν τις εξελίξεις απ’ όλα τα μέτωπα.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά: για τον Γενς Βέμερ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να τον πληρώσει μέχρι τη Δευτέρα, διαφορετικά θα πέσει κατηγορία και θα γράψει μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα βάλει το χέρι στην τσέπη, θα πληρώσει τον Γερμανό και θα βγάλει από τη δύσκολη θέση μια και καλή τον σύλλογο.

Από ‘κει και πέρα, την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός θα ψάξει να βρει τις ψήφους που χρειάζεται εντός λίγκας προκειμένου να εισηγηθεί ο συνεταιρισμός στην ΕΠΟ την αλλαγή κανονισμού για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ. Η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο όσον αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού αν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να βρει τις ψήφους που χρειάζεται, ο υποβιβασμός θα είναι πιο κοντά από ποτέ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και τέλος, αν αυτό συμβεί, τότε δύσκολα θα προκύψει και ταξίδι του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα. Ο Ταϊλανδός έχει μεταφέρει στον Αλαφούζο πως δεν πρόκειται να πάρει μια ομάδα που δεν θα είναι στη μεγάλη κατηγορία. Και η Πέμπτη αναμένεται να είναι η… Μεγάλη Πέμπτη του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...