ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

«Αγώνας δρόμου» για να προλάβει το φινάλε ο Λουντ

Ο Φινλανδός ανεβάζει στροφές στην προπόνηση και αυξάνει τις πιθανότητες να αγωνιστεί στο τελευταίο ματς της χρονιάς.

«Αγώνας δρόμου» για να προλάβει το φινάλε ο Λουντ

Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της ημέρας για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βλέπει τον Ρόμπιν Λουντ να ανεβάζει στροφές κάνοντας ατομικό, αυξάνοντας τις πιθανότητες να προλάβει το ματς με την Ξάνθη, το οποίο θα είναι το τελευταίο της χρονιάς για το τριφύλλι.

Ο Φινλανδός είχε υποστεί θλαστικό τραύμα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, βγαίνοντας νοκ άουτ στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης με την ομάδα του Λουτσέσκου. Αντίθετα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε θεραπεία για τη θλάση που υπέστη και δεν θα συμμετάσχει στο ματς με την Ξάνθη. Θεραπεία έκανε και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος χωρίς να έχει κάτι το ανησυχητικό.

Συν τοις άλλοις, ο Λουτσιάνο Νέβες είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, με το πράσινο επιτελείο να μην ανησυχεί ιδιαιτέρως εν όψει Ξάνθης. Απών από την προπόνηση ήταν και ο Εμάνουελ Ινσούα, έχοντας πάρει άδεια…

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...