ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φραντζέσκος: «Δεν ξέρω τι μέρα θα ξημερώσει στον Παναθηναϊκό»

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό αλλά και τις Ακαδημίες μίλησε ο προπονητής της «πράσινης» Κ-20, Κώστας Φραντζέσκος.

Φραντζέσκος: «Δεν ξέρω τι μέρα θα ξημερώσει στον Παναθηναϊκό»

Ο τεχνικός της Κ-20 του τριφυλλιού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Fair Play» για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό αλλά και τις ακαδημίες του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φραντζέσκου:

Για τον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να καταλάβουν όλοι στον Παναθηναϊκό ότι θα πορευθούν με αυτή την κατάσταση και να κοιτάξουν το καλύτερο για το σύλλογο. Αν η κατάσταση δεν ξεκινήσει από την αρχή, είτε με νέο μεγαλομέτοχο είτε με τη νυν διοίκηση, δεν ξέρω τι λύση μπορεί να βρεθεί».

Για την Κ20 του Παναθηναϊκού: «Έγινε ένα πολύ καλό ματς, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και αυτό γίνεται επειδή δεν έχει «διαρροές» προς την πρώτη ομάδα. Εμείς από τον Οκτώβριο και μετά αναγκαστήκαμε να έχουμε 6-7 παιδιά στην πρώτη ομάδα και να έρχονται σε μας μόνο για τα παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά ανταποκριθήκαμε. Ήμασταν οι δύο ομάδες που έπαιξαν το πιο καλό ποδόσφαιρο. Εμείς ανεβάζουμε παιδιά από τα κατώτερα ηλικιακά τμήματα».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις προσωπικές του βλέψεις στην προπονητική: «Δεν ξέρω καν την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού. Φυσικά και θέλω ό,τι καλύτερο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις την ημέρα που θα ξημερώσει. Είναι σημαντικό να σε εμπιστεύονται. Δε φτάνεις στην κορυφή απότομα κι εγώ δεν έχω τέτοιες βλέψεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.