ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μολίνς: «Θα φύγω από τον Παναθηναϊκό»

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του, τονίζοντας ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Μολίνς: «Θα φύγω από τον Παναθηναϊκό»

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «Svenskafans», ο Γκιγιέρμο Μολίνς ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την προοπτική παραμονής του στο τριφύλλι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Δεν πρόκειται να μείνω στον Παναθηναϊκό».

Η εν λόγω ιστοσελίδα επισκέφθηκε τον Σουηδό ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, ρωτώντας τον για τις διαφορές της ζωής στη χώρα μας σε σχέση με την πατρίδα του και φυσικά τα αγωνιστικά -και μη- θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό.

Μεταξύ άλλων, ο Μολίνς χαρακτήρισε την τρέχουσα σεζόν ως την πιο περίεργη της καριέρας του: «Ήταν η πιο περίεργη χρονιά στην καριέρα μου. Μας αφαιρούσαν βαθμούς και εκεί που ήμασταν ψηλά στην βαθμολογία βρισκόμασταν στη δέκατη θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά, καταλήγοντας στο ότι θα αποχωρήσει από το τριφύλλι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θα ήθελα να μείνω για πολλά χρόνια στην Ελλάδα, ωστόσο δεν θα ήθελα να πάω σε ανταγωνιστικό κλαμπ. Δεν είναι εύκολη απόφαση αυτή. Θα το δούμε στην πορεία», ήταν τα λόγια του Σουηδού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.