ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ερασιτέχνης: «Είμαστε στη διάθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου»

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το βόλεϊ και συνολικά για τον σύλλογο.

Ερασιτέχνης: «Είμαστε στη διάθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου»

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. με χαρά διάβασε τη δήλωση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου και είναι στη διάθεσή του για οποιαδήποτε διαδικαστική κίνηση ή ενέργεια μας υποδείξει σχετικά με την διοικητική διάρθρωση της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών, την οποία ξεκάθαρα όλοι μας επιθυμούμε να την ξανακάνει αντάξια του ονόματος του Συλλόγου.

Η αναφορά του δε, για την πρόθεση ανάληψης της Διοίκησης ολόκληρου του Ερασιτέχνη, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ενημερώνουμε όλο τον Παναθηναϊκό κόσμο ότι οι θέσεις της Διοίκησης και τα «κλειδιά» του Συλλόγου είναι 100% στη διάθεσή του από σήμερα, όπως άλλωστε έχουμε δηλώσει ανοιχτά από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας.

Εκ της Διοικήσεως του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.125 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...