ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παϊρότζ: «Είμαστε πολύ κοντά – Βήμα βήμα θα αλλάξει επίπεδο ο Παναθηναϊκός»

Τι είπε ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας για την συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά και το όραμα του για τον Παναθηναϊκό.

Παϊρότζ: «Είμαστε πολύ κοντά - Βήμα βήμα θα αλλάξει επίπεδο ο Παναθηναϊκός»

Ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ μίλησε στα «Νέα» και το «Έθνος» για τις επαφές του με τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά και το όραμά του για το τριφύλλι, σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί το deal για τον σύλλογο, με τον Ταϊλανδό να τονίζει πως πλέον είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει η Pan Asia τις τύχες του Παναθηναϊκού από το καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παϊρότζ:

«H συζήτηση με τον Γιάννη Αλαφούζο πήγε πολύ καλά. Καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε. Είχαμε συχνή επικοινωνία όλες αυτές τις μέρες, δουλεύαμα πάνω στο πλάνο και ήμασταν έτοιμοι πλέον να υπογράψουμε ένα σύμφωνο συνεργασίας, όπως και κάναμε. Τώρα χρειάζεται η περισσότερη δουλειά για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα», ήταν οι πρώτες κουβέντες του Παϊρότζ, που φάνηκε χαρούμενος από την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει επίπεδο. Βήμα – βήμα θα γίνουν όλα. Για να αλλάξει επίπεδο και να επανέλθει εκεί που βρισκόταν, πρέπει να έχει ένα γήπεδο σύγχρονο. Μεγάλο και σύγχρονο. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό όταν έρθει η ώρα. Ηθελα να δω την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, μου έχουν πει πολλά γι’ αυτό το γήπεδο. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο επόμενο διάστημα και με την επιστροφή μου στην Ελλάδα θα μιλήσουμε πιο αναλυτικά για να συντονίσουμε τις κινήσεις μας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαστε κοντά στο να έχουμε εμείς τον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι και μετά. Δεν έχουν τελειώσει ακόμα όλα, αλλά είναι αλήθεια πως μετά το ραντεβού με τον κ. Αλαφούζο, είμαστε πολύ κοντά. Είδα καλή διάθεση από τον κ. Αλαφούζο, διαπίστωσα πως έχει πλέον την ανάγκη να αφήσει την ομάδα σε κάποιους που μπορούν να την οδηγήσουν ένα βήμα πιο μακριά. Εχουμε τον τρόπο για να λύσουμε όλα τα προβλήματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η επενδυτική μας ομάδα ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ξέρουμε τι κάνουμε και κάθε μας κίνηση έχει πολύ μελέτη από πίσω».

Για τον Γιάννη Αλαφούζο: «Γνώριζα και από τις προηγούμενες φορές που μίλησα μαζί του πως είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και επιτυχημένος επιχειρηματίας. Εχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό σε δύσκολες στιγμές, αλλά για όλα φτάνει το πλήρωμα του χρόνου. Είπαμε πολλά στη συνάντησή μας, άλλωστε κράτησε πολλές ώρες και θα έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα στο μέλλον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.