ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο αποχαιρετισμοί, ένας στον «αέρα» για τον Παναθηναϊκό

Ποιοι αποχαιρέτησαν το «τριφύλλι» λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ξάνθη.

Δύο αποχαιρετισμοί, ένας στον «αέρα» για τον Παναθηναϊκό

H μαρτυρική σεζόν για τον Παναθηναϊκό έλαβε και επισήμως τέλος με το τελευταίο σφύριγμα του Στυλιαρά στο ματς με την Ξάνθη και λίγη ώρα αργότερα είχαμε την επισημοποίηση της αποχώρησης του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πλην του Ουζουνίδη, παρελθόν από την ομάδα θα αποτελέσει το δίδυμο των δανεικών από τον ΠΑΟΚ, Εργκούς Κάτσε και Δημήτρη Μυστακίδη, οι οποίοι προσέφεραν το τελευταίο εξάμηνο στο τριφύλλι. Ο Μυστακίδης μάλιστα έγραψε το εξής: «Μια δύσκολη χρόνια έφτασε στο τέλος! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη στο πρόσωπο μου στον Παναθηναϊκό, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους που στήριξαν αυτή τη προσπάθεια! Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στον καθένα ξεχωριστά υγειά και τύχη».

Παράλληλα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στην περίπτωση του Χρήστου Δώνη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται και αυτός στον «αέρα», η υπόθεση της ανανέωσής του είναι δύσκολη, βάσει των τωρινών δεδομένων με τους μεταγραφικούς περιορισμούς που αγγίζουν και τις ανανεώσεις, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έχει μια κουβέντα με τον σύλλογο για να φανεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, ο Δώνης έστειλε το εξής μήνυμα στο instagram: «Μια περίεργη χρονιά τελείωσε… Πάλεψαν όλοι μέσα στην ομάδα, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές. Προσωπικά διένυσα τον τελευταίο μου χρόνο στην ομάδα με μεγάλες δυσκολίες. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και σε όλους που βοήθησαν την ομάδα οι οποίοι είναι πίσω από τους ποδοσφαιριστές. Η επόμενη χρονιά εύχομαι να είναι καλύτερη»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.