ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θετικά μηνύματα για Δώνη

Σε πολύ καλό κλίμα η επαφή Παναθηναϊκού - Δώνη, με τον νεαρό να βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με το τριφύλλι.

Θετικά μηνύματα για Δώνη

Θετική είναι η πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Χρήστου Δώνη, ο οποίος οδεύει προς ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής συζήτησε σε πολύ καλό κλίμα με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, όπου του μεταφέρθηκε η πρόθεση του συλλόγου να τον διατηρήσει στις τάξεις του, εκτιμώντας τη συμπεριφορά του και την συνεισφορά του σε μια μαρτυρική σεζόν.

Ο μεν Δώνης ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά του, έστω και μετά από μια άκρως δύσκολη σεζόν, παραμένει ο Παναθηναϊκός και για τον λόγο αυτόν δεν έχει ανοίξει «δίαυλο» επικοινωνίας με άλλους συλλόγους. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής ζήτησε αύξηση στις αποδοχές του, η οποία έγινε δεκτή.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» είχαν πρόθεση να δώσουν περισσότερα χρήματα στον Δώνη, καθώς στη διοίκηση«ζύγισαν» τα δεδομένα που υπάρχουν μετά τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν και αποφάσισαν να προχωρήσουν τόσο με την υπόθεση του 24χρονου, όσο και με την αντίστοιχη του Λουντ.

Οι δύο πλευρές φέρεται να είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία και ουσιαστικά αυτό που απομένει είναι να ξεπεραστούν ορισμένα νομικά ζητήματα και εμπόδια που έχουν -μεταξύ άλλων- προκύψει και από τις συνθήκες μεταγραφικών περιορισμών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.