ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από σήμερα τα… σπουδαία: Ανακοινώνει την εταιρεία-κλειδί η Pan Asia

Αρχίζει ο οικονομικός έλεγχος, μπαίνουμε στον κρίσιμο μήνα...

Από σήμερα τα... σπουδαία: Ανακοινώνει την εταιρεία-κλειδί η Pan Asia

Η Pan Asia αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την εταιρεία η οποία θα αναλάβει να πραγματοποιήσει οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να διαπιστωθούν τα δεδομένα και να φανεί εάν θα προχωρήσει η υπόθεση για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά.

Η διαδικασία αυτή θα κρατήσει για έναν μήνα και κάτι ημέρες, καθώς θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου κι αν δεν υπάρξει κάποια δραματική εξέλιξη, τότε θα ακολουθήσει η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών από την πλευρά του Αλαφούζου σε αυτή του Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ.

Από το περιβάλλον του Ταϊλανδού επιχειρηματία προκύπτει ότι εάν -μέσω του οικονομικού ελέγχου- δεν υπάρξουν διαφορές σε σχέση με τα στοιχεία που έχουν ήδη δοθεί σε εκείνους, τότε η υπόθεση θα προχωρήσει κανονικά. Όπως και να ‘χει, ο επόμενος μήνας είναι ο κρισιμότερος σχετικά με την πορεία της εμπλοκής της Pan Asia στην πράσινη ΠΑΕ.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 82.687 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...