ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

To «ευχαριστώ» Παναθηναϊκού στο «ΥΓΕΙΑ» και τους γιατρούς του

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί το νοσοκομείο «Υγεία» εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

To «ευχαριστώ» Παναθηναϊκού στο «ΥΓΕΙΑ» και τους γιατρούς του

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί να ευχαριστήσει το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ για την μεγάλη του υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν που έκλεισε. Από τον Ιούνιο 2017 που έγινε η χορηγική συμφωνία το “ΥΓΕΙΑ” έθεσε στην διάθεση όχι μόνο των παικτών και των οικογενειών τους αλλά και του προπονητικού τιμ και της διοίκησης όλα του τα τμήματα.

Εκτός από τα χειρουργεία που χρειάστηκαν – και έγιναν όλα με απόλυτη επιτυχία – ανεκτίμητη ήταν και η υποστήριξη πολλών άλλων τμημάτων του Νοσοκομείου. Ειδικά η 24ωρη κάλυψη από τα Κεντρικά Εργαστήρια και τα Τμήματα Ακτινολογίας (ακτινολογικό, τμήμα υπερήχων, μαγνητικός/αξονικός τομογράφος) επέτρεψε την άμεση διάγνωση και επομένως ταχύτερη θεραπεία των τραυματισμών, πράγμα πολύ σημαντικό στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Πέρα από την γενναιόδωρη χορηγία του νοσοκομείου η ΠΑΕ επιθυμεί να αναγνωρίσει και την προσφορά κορυφαίων γιατρών του ΥΓΕΙΑ, από όλες τις ειδικότητες, οι οποίοι προσεγγίστηκαν σε προσωπικό επίπεδο από τον επικεφαλής γιατρό της ΠΑΕ Γιάννη Λεβάκο και δέχθηκαν και αυτοί να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 82.186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκτιμά ειλικρινά την σχέση αυτή με το “ΥΓΕΙΑ” ως κάτι πολύ παραπάνω από απλή χορηγία και θεωρεί βέβαιο οτι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί στο ίδιο εξαιρετικό επίπεδο και την επόμενη χρονιά.

Συνεργαζόμενοι ιατροί Νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ»: ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ Γιώργος Πολιτάκης ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ Ηλίας Πολιτάκης ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ Bettina Neureiter ΓΕΝ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ Αλέξης Ιαγμούρ Γιώργος Σταυρόπουλος ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ Μανώλης Παναγιώτου Γεράσιμος Αλιβιζάτος ΩΡΛ Ανατολή Παταρίδου ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ Σπύρος Καλακώνας ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ Κώστας Σπέγκος ΓΑΣΤΡΟΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ Γιώργος Καλλιμάνης ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ (Διευθυντής: Γιώργος Ζαχαρόπουλος) ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ (Διευθυντής:Γιάννης Ανδρέου) Νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ»: ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ Γιάννης Χριστόπουλος Στέφανος Χάνδακας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...