ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Αλεξάντερ: «Αν το deal προχωρήσει, θα μιλήσουμε με τον νέο ιδιοκτήτη για το ΟΑΚΑ»

Ο εκπρόσωπος της Redstone «φωτογράφισε» το «μπάσιμο» της Pan Asia, τονίζοντας ότι θα έρθει σε επαφή με τον νέο ιδιοκτήτη για το ΟΑΚΑ.

Αλεξάντερ: «Αν το deal προχωρήσει, θα μιλήσουμε με τον νέο ιδιοκτήτη για το ΟΑΚΑ»

Νέα τοποθέτηση από τον εκπρόσωπο της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, σχετικά με το θέμα του Παναθηναϊκού. Ο Αλεξάντερ τόνισε ότι το Athens Alive είναι σπουδαίο πρότζεκτ και θα είναι ένα καλό σπίτι για την ΠΑΕ, συμπληρώνοντας ότι αν το deal με την Pan Asia προχωρήσει, θα μιλήσουν μετά χαράς με τον νέο ιδιοκτήτη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αλεξάντερ:

«To Athens Alive είναι ένα σπουδαίο πρότζεκτ. Κάναμε μια προσφορά να αποκτήσουμε τον Παναθηναϊκό με την έγκριση του έργου για το Athens Alive. Ο κ. Αλαφούζος αποφάσισε να πάει στην άλλη κατεύθυνση. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Ό,τι κι αν γίνει, το Athens Alive θα είναι ένα καλό σπίτι για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν χρειάζεται να είμαστε οι ιδιοκτήτες για να παρέχουμε στον Παναθηναϊκό το “σπίτι” που του αξίζει. Αν το deal προχωρήσει, θα μιλήσουμε μετά χαράς με τον νέο ιδιοκτήτη»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.