ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παίρνει αποφάσεις ο Πασκουάλ: Ένας απ’ τους δύο ή… κανένας

Η καταληκτική ημερομηνία για το ρόστερ και η τελική επιλογή του Καταλανού.

Παίρνει αποφάσεις ο Πασκουάλ: Ένας απ' τους δύο ή... κανένας

Ο Καταλανός τεχνικός έχει μπροστά του λίγες ημέρες, μέχρι την Τρίτη (15/5) ώστε να «σφραγίσει» την εξάδα των ξένων που θα ακολουθήσουν την προσπάθεια του Παναθηναϊκού για τη διατήρηση των σκήπτρων του στην Basket League. Οι κανονισμοί έδωσαν την ευχέρεια στον Πασκουάλ στο να κάνει τρεις αλλαγές, με τον κόουτς του τριφυλλιού να έχει χρησιμοποιήσει ήδη τις δύο, περνώντας τον Λοτζέσκι στη θέση του Γκάμπριελ και τον Μάικ Τζέιμς στη θέση του Μάρκους Ντένμον.

Πλέον, αυτό που μένει να φανεί είναι το εάν θα πάρει απόφαση να κάνει και τρίτη αλλαγή μέχρι τη λήξη της προθεσμίας την Τρίτη, ή θα αφήσει την εξάδα ως έχει μετά την αντικατάσταση του Μάρκους Ντένμον. Αυτή τη στιγμή, εκτός ρόστερ για τα πλέι οφ βρίσκονται οι Γκάμπριελ, Πέιν και Ντένμον, με τον Πασκουάλ να έχει την ευχέρεια να επιλέξει έναν εκ των δύο ψηλών (Γκάμπριελ – Πέιν) καθώς όπως φαίνεται οι θέσεις των κοντών έκλεισαν με την αλλαγή του Ντένμον.

Φαίνεται ότι περισσότερες πιθανότητες για είσοδο στην εξάδα έχει ο Γκάμπριελ, αν φυσικά αποφασίσει ο Πασκουάλ να χρησιμοποιήσει την τρίτη αλλαγή του. Οπότε στο διάστημα που απομένει μέχρι την Τρίτη θα φανεί εάν ο Πασκουάλ επιλέξει έναν εκ των δύο, ή και κανέναν, ώστε να πορευθεί με τους έξι υπάρχοντες ξένους: Λεκαβίτσιους, Τζέιμς, Λοτζέσκι, Ρίβερς, Γκιστ, Σίνγκλετον.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 13.816 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.