ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ (20:00 CosmoteSports 4, Panathinaikos24.gr)

Προτελευταίο «εμπόδιο» για το αήττητο φινάλε

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και θέλει τη νίκη για να... προσγειώσει τους τροπαιούχους αντιπάλους του και να κάνει σημαντικό βήμα για το αήττητο φινάλε στην κανονική περίοδο της Basket League.

Προτελευταίο «εμπόδιο» για το αήττητο φινάλε

Με ντέρμπι κλείνει η 25η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League, με τον Παναθηναϊκό να υποδεχεται τη «συγκάτοικο» στο ΟΑΚΑ, την ΑΕΚ, έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε αήττητη τροχιά.

Το ρεκόρ του αήττητου και η δυνατή προετοιμασία εν όψει των πλέι οφ αποτελούν κίνητρο για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, η οποία θα έχει σήμερα «μπροστά της» το προτελευταίο εμπόδιο για το αήττητο φινάλε στην Basket League, καθώς την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει το Λαύριο στην έδρα του.

Στις αναμετρήσεις με την Κυπελλούχο Ελλάδος και νικήτρια του BCL, ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι με συντριπτικά νούμερα και σήμερα θα κληθεί να αποδείξει για ακόμη μια φορά την ανωτερότητά του, φτάνοντας τις 25 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.112 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...