ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπερτομέου: «Απίθανο να φύγει κάποια ομάδα από τη Euroleague»

Τι δήλωσε σε Μέσα της Σερβίας για το θέμα ο CEO της Euroleague.

Μπερτομέου: «Απίθανο να φύγει κάποια ομάδα από τη Euroleague»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου παραχώρησε δηλώσεις στην σερβική εφημερίδα «Novosti», εν όψει του Final-4 του Βελιγραδίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι θεωρεί απίθανη την αποχώρηση κάποιου συλλόγου από τους εν δυνάμει συμμετέχοντες στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπερτομέου:

«Όπως γνωρίζετε οι 16 ομάδες που συμμετέχουν στην EuroLeague είναι χωρισμένες με το έναν ή τον άλλο τρόπο. Η μοναδική πιθανότητα για να συμμετάσχει ο Ερυθρός Αστέρας στην EuroLeague, είναι μία από τις 16 ομάδες να αφήσει την θέση της, κάτι που σήμερα είναι απίθανο».

Για την πόλη που θα φιλοξενήσει το Final-4 του 2019: «Η Μόσχα εδώ και καιρό είναι υποψήφια, αλλά πάντα λέγαμε πως δεν είναι η μοναδική. Σε αυτό το σημείο δεν υπάρχουν φαβορί για την κούρσα του 2019. Ελπίζουμε σύντομα να ανακοινώσουμε τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα Final Four του 2019 και του 2020».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.530 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κόντρα με τη FIBA: «Δεν υπάρχει κάτι νέο. Μετά τις τελευταίες προσπάθειες και συζητήσεις που είχαμε, είναι ξεκάθαρο πως η FIBA δεν ενδιαφέρεται για περαιτέρω μέχρι να να κλείσει ο τωρινός κύκλος των προκριματικών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...