ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Basket League: Τα ζευγάρια των πλέι οφ – Ποιοι υποβιβάστηκαν στην Α2 (pic)

Φινάλε στην κανονική περίοδο της Basket League. Δείτε τα ζευγάρια των πλέι οφ

Basket League: Τα ζευγάρια των πλέι οφ - Ποιοι υποβιβάστηκαν στην Α2 (pic)

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στη Basket League καθώς σήμερα διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής. Τα σημερινά αποτελέσματα ανέδειξαν τα εξής:

Στα πλέι οφ θα συμμετάσχουν οι: Παναθηναϊκός (1ος), Ολυμπιακός (2ος), Προμηθέας (3ος), ΠΑΟΚ (4ος), ΑΕΚ (5η), Λαύριο (6ο), Κύμη (7η) και Κόροιβος (8ος).

Τα ζευγάρια της πρώτης φάσης είναι τα εξής: Παναθηναϊκός – Κολοσσός – Ολυμπιακός – Κύμη, Προμηθέας – Λαύριο, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, την κατηγορία αποχαιρέτησαν οι: Κόροιβος Αμαλιάδας και Τρίκαλα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.