ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποχαιρέτησε τους παίκτες και έλαβε… πρόσκληση ο Ουζουνίδης

Τελευταία προπόνηση για τον Μαρίνο Ουζουνίδη από τον Κορωπί, ο οποίος έλαβε πρόσκληση από τη διοίκηση.

Αποχαιρέτησε τους παίκτες και έλαβε... πρόσκληση ο Ουζουνίδης

Οι επίσημες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού έληξαν την προηγούμενη Δευτέρα, ημέρα την οποία ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το τριφύλλι. Πάντως, ο  Εβρίτης τεχνικός παρέμεινε εν τύποις στο πόστο του μέχρι σήμερα, όπου και είχε οριστεί η τελευταία προπόνηση για την φετινή σεζόν.

Ο Ουζουνίδης αποχαιρέτησε σήμερα τους ποδοσφαιριστές του, ευχαριστώντας τους για τη συνεργασία που είχαν σε μία άκρως δύσκολη σεζόν και στη συνέχεια έδωσε τη… σκυτάλη στον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε μεταβεί στο Κορωπί για ενημέρωση σχετικά με το «καυτό» θέμα των πληρωμών.

Ο Εβρίτης τεχνικός δέχθηκε πρόσκληση από τη διοίκηση ώστε να μεταβεί αύριο, Τετάρτη, στα γραφεία της ΠΑΕ, πιθανότατα για να γίνει κουβέντα πάνω στον τρόπο της διευθέτησης των οφειλόμενων του τριφυλλιού προς τον ίδιο αλλά και των συνεργατών του στο προπονητικό επιτελείο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.