ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλοκαίρι στη Ρωσία για Μπεργκ και Χίλιεμαρκ

Αναλυτικά η 23άδα της Σουηδίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Καλοκαίρι στη Ρωσία για Μπεργκ και Χίλιεμαρκ

Οι Σουηδοί γνωστοποίησαν την 23μελή αποστολή η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Μουντιάλ της Ρωσίας, με δύο πρώην «πράσινους» να ετοιμάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο νταμπλούχος και πρώτος σκόρερ φέτος στα ΗΑΕ με την Άλ Αΐν, Μάρκους Μπεργκ, βρίσκεται εντός αποστολής, μαζί με τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ο οποίος πέρασε τη μισή σεζόν του στο τριφύλλι και την άλλη μισή στη Τζένοα.

Αντίθετα, δεν κατάφεραν να μπουν στην αποστολή (είχαν άλλωστε λίγες ελπίδες) οι Ματίας Γιόχανσον αλλά και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Νίκλας Χουλτ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.407 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ρόμπιν Όλσεν (Κοπεγχάγη), Καρλ-Γιόχαν Γιόνσον (Γκινγκάμ), Κρίστοφερ Νόρντφελτ (Σουόνσι)

Αμυντικοί: Μίκαελ Λούστιγκ (Σέλτικ), Βίκτορ Λίντελοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Αντρέας Γκράνκβιστ (Κρασνοντάρ), Μάρτιν Όλσον (Σουόνσι), Λούντβικ Αουγκούστινσον (Βέρντερ), Φίλιπ Χελάντερ (Μπολόνια), Έμιλ Κραφτ (Μπολόνια), Πόντους Γιάνσον (Λιντς)

Μέσοι: Σεμπάστιαν Λάρσον (Χαλ), Άλμπιν Έκνταλ (Αμβούργο), Έμιλ Φόρμπεργκ (Λειψία), Γκούσταβ Σβένσον (Seattle Sounders FC), Όσκαρ Χίλιεμαρκ (Τζένοα), Βίκτορ Κλάεσον (Κρασνοντάρ), Μάρκους Ροντέν (Κροτόνε), Τζίμι Ντουρμάζ (Τουλούζ)

Επιθετικοί: Μάρκους Μπεργκ (Αλ-Αΐν), Γιον Γκουιντέτι (Αλαβές), Όλα Τόιβονεν (Τουλούζ), Άιζακ Τέλιν (Βάασλαντ-Μπέβερεν)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.