ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ξανά στο Puskas Cup ο Παναθηναϊκός

Για 11η χρονιά ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο τουρνουά Puskas Cup, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου Φέρεντς Πούσκας.

Ξανά στο Puskas Cup ο Παναθηναϊκός

Το τουρνουά θα γίνει το διάστημα 16-21 Μαϊου στην Ουγγαρία.  Οι “πράσινοι” θα παίξουν με Μπάγερν Μονάχου, Φλαμένγκο και Ακαδημίας Πούσκας στον όμιλό του.

Στο άλλο γκρουπ βρίσκονται οι Ρεάλ Μαδρίτης, Σπόρτινγκ, Χόνβεντ και Γκενγκ.

Η αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού, που θα συμμετάσχτει με την U17, είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί και αρχηγός είναι ο Κώστας Ταράσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ