ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τελευταία ομιλία του Ουζουνίδη στο Κορωπί

Όλα όσα είπε στους ποδοσφαιριστές το απόγευμα της Τρίτης ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Τι ανέφερε γι' αυτούς που θα μείνουν αλλά και εκείνους που θ' αποχωρήσουν.

Η τελευταία ομιλία του Ουζουνίδη στο Κορωπί

Την τελευταία τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τρίτης, με τον Εβρίτη τεχνικό να τους αποχαιρετά με μια σύντομη ομιλία, προτού παραδώσει τη σκυτάλη στον Βασίλη Κωνσταντίνου για το «καυτό» θέμα των πληρωμών.

Ο Ουζουνίδης είπε τα εξής στους ποδοσφαιριστές του, σύμφωνα με την «Πράσινη»: «Σήμερα τελειώνει μια δύσκολη χρονιά, που με διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα πράγματα και να πετύχουμε κάποιους στόχους. Σας ευχαριστώ όλους. Όσοι μείνετε στην ομάδα εύχομαι να φέρετε τον σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται. Εσείς που θα φύγετε να έχετε καλή συνέχεια στη καριέρα σας».

Κάπως έτσι, η θητεία του Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται και επισήμως, έπειτα από 1.5 χρόνο παρουσίας στον πάγκο του τριφυλλιού, με καλές αλλά… τριπλάσιες δύσκολες στιγμές. Ο Ουζουνίδης αναμένεται να μεταβεί σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να συζητήσει τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλομένων προς εκείνον και το τεχνικό team.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.996 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.