ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καραγκούνης σε Χριστοδουλόπουλο: “Τι κάνεις ρε Λάζαρε;”

Μια ιστορία από τα παλιά για τον πρωταγωνιστή του φετινού καλοκαιριού.

Καραγκούνης σε Χριστοδουλόπουλο:

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο του καλοκαιριού. Και είναι δεδομένο ότι θα παρακολουθήσουμε κι άλλα επεισόδια στο σίριαλ, καθώς η Ενωση είναι αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά εναντίον του διεθνούς άσου, ισχυριζόμενη ότι έχει συμβόλαιο.

Ο Λάζαρος έπαιξε στον Παναθηναϊκό από το 2008 μέχρι το 2013 και με τους “πράσινους” κατέκτησε ένα νταμπλ τη χρυσή σεζόν 2009-10. Το panathinaikos24.gr θυμίζει μια ιστορία από το καλοκαίρι του 2009 και την προετοιμασία της ομάδας, με προπονητή τον Χενκ Τεν Κάτε και ποδοσφαιριστές όπως ο Σισέ, ο Λέτο, ο Κατσουράνης, ο Νίνης, ο Ζιλμπέρτο, ο Σιμάο, ο Καραγκούνης, ο Σαλπιγγίδης και άλλοι.

Στα γήπεδα της Ελβετίας και συγκεκριμένα στο Σαντιγιόν, όπου γινόταν το πρώτο κομμάτι από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο ανταγωνισμός στις προπονήσεις ήταν πολύ μεγάλος. Βλέπετε, ήταν τέτοια η ποιότητα και ο χαρακτήρας των ποδοσφαιριστών του “τριφυλλιού” τότε που δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τα οικογενειακά διπλά έμοιαζαν με επίσημα ματς! Σε ένα τέτοιο ο Γιώργος Καραγκούνης (πολύ καλός φίλος του Χριστοδουλόπουλου και… αυτοκόλλητος στις προετοιμασίες) είχε βάλει… χοντρό χέρι στον Λάζαρο!

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο “Κάρα”, γνωστός για το πάθος του ακόμη και στις προπονήσεις, είχε δώσει πάσα “πάρε – βάλε” στον Χριστοδουλόπουλο, σε ένα δίτερμα. Ο τελευταίος έχασε μοναδική ευκαιρία σε κενό τέρμα, γεγονός που έκανε “μπαρούτι” τον τυπάρα! “Τι κάνεις ρε Λάζαρε;”, φώναξε ο Καραγκούνης στον νεαρό τότε Λάζαρο και για περίπου 15 λεπτά η… βελόνα είχε κολλήσει. Παρά το γεγονός ότι είχαν περάσει άλλες 10 φάσεις στο διπλό, ο Καραγκούνης συνεχώς είχε στο μυαλό του τη χαμένη ευκαιρία του Λάζαρου και του επαναλάμβανε την ίδια ατάκα! Στο τέλος του διπλού, ο Χριστοδουλόπουλος πλησίασε τον “Κάρα” και του είπε: “Εντάξει, πως κάνεις έτσι; Πέρασε, προπόνηση είναι”. Για να λάβει την εξής απάντηση από τον τεράστιο Καραγκούνη: “Δεν είναι έτσι φίλε. Από εδώ τα μαθαίνεις όλα. Από τις προπονήσεις”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.