ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα ανοιχτά για τον Κουρμπέλη

Προμηνύεται γεμάτο εξελίξεις το καλοκαίρι για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Όλα ανοιχτά για τον Κουρμπέλη

Το χειμώνα, η υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη και της πιθανής μετακίνησής του έγινε… σίριαλ, ωστόσο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού επέλεξε να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, παλεύοντας με τους πράσινους για το καλύτερο δυνατό.

Η σεζόν τελείωσε, μέχρι στιγμής τα δεδομένα σχετικά με την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού είναι ακόμη προς εξέταση και ως εκ τούτου, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά για τον Κουρμπέλη, ο οποίος αποτελεί το πιο «βαρύ» περιουσιακό στοιχείο του ρόστερ που ολοκλήρωσε τη σεζόν 2017-18.

Βάσει των δεδομένων, ουδείς θα μπορούσε να αποκλείσει πιθανή πώλησή του το καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό να έχει οριοθετήσει ως μίνιμουμ απαιτήσεων το ποσό των 2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, όλα θα φανούν στην πορεία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση του Κουρμπέλη ίσως παίξει ρόλο και η έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή (Νταμπίζας) ο οποίος θα κληθεί ίσως να διαχειριστεί το θέμα στο προσεχές μέλλον.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.