ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μακελειό στο Τέξας: Μαθητής άνοιξε πυρ σε λύκειο – Οκτώ νεκροί (vid, pics)

Συγκλονιστικές μαρτυρίες. Το 22ο μακελειό σε σχολείο σε μόλις 5 μήνες

Μακελειό στο Τέξας: Μαθητής άνοιξε πυρ σε λύκειο - Οκτώ νεκροί (vid, pics)

Οκτώ νεκροί είναι ο απολογισμός του αιματηρού επεισοδίου με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στο λύκειο Santa Fe του Τέξας.

Ο δράστης, που φέρεται να είναι μαθητής και  έχει συλληφθεί, εισέβαλε νωρίς το πρωί (τοπική ώρα) στην αίθουσα των καλλιτεχνικών πυροβολώντας, αρχικά μία μαθήτρια στο πόδι και στη συνέχεια αδιακρίτως.

Μάλιστα, φώναξε «Έκπληξη» στους μαθητές προτού αρχίσει να πυροβολεί.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο σερίφης της κομητείας Χάρις, Εντ Γκονζάλες επιβεβαίωσε στο Twitter ότι το περιστατικό έχει λήξει, ωστόσο πρόσθεσε ότι υπάρχουν θύματα.

Ο υποδιευθυντής του λυκείου, δρ. Κρις Ρίτσαρντσον δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι υπήρχε ένοπλος μέσα στο σχολείο και ότι συνελήφθη.

«Κάναμε μία εξαιρετική δουλειά, βγάζοντας τους μαθητές με ασφάλεια έξω από το κτίριο και τους παραδώσαμε στους γονείς τους και αυτό είναι που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή».

Νωρίτερα, η ανακοίνωση του Santa Fe είχε επισημάνει ότι η κατάσταση βρισκόταν υπό έλεγχο, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν τραυματίες. «Θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όταν θα λάβουμε περαιτέρω πληροφορίες», τονίζει η ανακοίνωση, ενώ αναφέρει ότι όλοι οι μαθητές έχουν μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία.

Ήταν περίπου στις 7.45 το πρωί (τοπική ώρα), όταν ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός πυρασφάλειας και οι μαθητές εγκατέλειψαν τις τάξεις τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες, κάποιοι εκ των μαθητών άκουσαν τους πυροβολισμούς, ενώ μαζί με τους δασκάλους τους έχουν μεταφερθεί σε χώρο ασφαλείας κοντά στο campus.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ένοπλος στο σχολείο, όπου διεξήγαγε έρευνες για τον εντοπισμό του ενόπλου.

Τουλάχιστον τρία ελικόπτερα προσγειώθηκαν στον χώρο πάρκινγκ του πανεπιστημίου, και στις εικόνες διακρίνεται ένας τραυματιοφορέας με φορείο να κατευθύνεται προς ένα από αυτά.

Tο μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ

Στο νέο μακελειό που συγκλονίζει τις ΗΠΑ αναφέρθηκε σε μήνυμά του στο Twitter, ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

«Πυροβολισμοί σε σχολείο του Τέξας. Οι πρώτες αναφορές δεν φαίνονται καλές. Ο Θεός να βοηθήσει όλους!», ανέφερε.

Πηγή: Protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...