ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Δύο τιμωρίες σε Γιαννακόπουλο εν μέσω… εκεχειρίας!

Πριν από τη νέα δήλωση του Τζόρντι Μπερτομέου, η Euroleague είχε φροντίσει να δώσει νέα... διαπιστευτήρια, με δύο τιμωρίες στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Euroleague: Δύο τιμωρίες σε Γιαννακόπουλο εν μέσω... εκεχειρίας!

Στον Παναθηναϊκό εκδήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους για τις δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου στο περιθώριο του Final 4 του Βελιγραδίου, με τον Ισπανό CEO να… διαχωρίζει εκ νέου τον Παναθηναϊκό με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ωστόσο, οι δηλώσεις του Μπερτομέου μόνο τυχαίες δεν ήταν, καθώς όπως έγινε γνωστό, η Euroleague απέστειλε άλλες δύο τιμωρίες στον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ και μάλιστα εντός του διαστήματος στο οποίο οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για εκεχειρία, προσπαθώντας να βρουν κοινό τόπο συνεννόησης!

Στο διάστημα της εκεχειρίας, η Euroleague γνωστοποίησε τις εξής τιμωρίες: α) Νέο αποκλεισμό διάρκειας ενός έτους από τα γήπεδα και πρόστιμο 160.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και β) Πρόστιμο 250.000 ευρώ για αναρτήσεις του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ στο instagram.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.712 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προφανώς, οι ενέργειες της Euroleague προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις του Παναθηναϊκού, με τους πράσινους να εκλαμβάνουν ως κοροϊδία τη στάση του Μπερτομέου, ο οποίος την ώρα που τόνιζε ότι θα προσπαθήσει να έρθει σε συνεννόηση με το τριφύλλι, έστελνε νέες τιμωρίες, ενώ παράλληλα στον Παναθηναϊκό διατηρούσαν χαμηλούς τόνους σεβόμενοι την συμφωνηθείσα εκεχειρία με τον Μπερτομέου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...