ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπερτομέου: «Διαχωρίζουμε τον Παναθηναϊκό από τη συμπεριφορά Γιαννακόπουλου»

Οι δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο Βελιγράδι για το Final-4.

Μπερτομέου: «Διαχωρίζουμε τον Παναθηναϊκό από τη συμπεριφορά Γιαννακόπουλου»

Ο CEO της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο Βελιγράδι για το Final-4, θίγοντας το θέμα του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου είπε τα εξής:  «Ο Παναθηναϊκός ανήκει στην διοργάνωση και είναι πολύ λογικό να διαχωρίζουμε την ομάδα από την εσφαλμένη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της. Ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε λάθος και τιμωρήθηκε γι’ αυτό. Αυτό όμως, δεν έχει σε τίποτε να κάνει με την στάση των υπολοίπων συλλόγων απέναντι στην ελληνική ομάδα. Όλοι επιθυμούν την παραμονή του Παναθηναϊκού και όλοι καταδικάζουν τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε ο ιδιοκτήτης του.

Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Σαφώς και αν ο κ. Γιαννακόπουλος θέλει να μιλήσουμε, είμαστε εδώ για να τον ακούσουμε. Ταυτόχρονα, όμως, μπορώ να σας πω ότι δεν έχουμε καμία ένδειξη αποχώρησής του ιστορικού αυτού συλλόγου. Είμαστε σε επαφή και συνεργαζόμαστε άψογα με τον πρόεδρο κ. Μάνο Παπαδόπουλο που βρίσκεται στο Βελιγράδι και προετοιμαζόμαστε στη λογική ότι τίποτε δεν θα αλλάξει σε σχέση με όσα ισχύουν από το καλοκαίρι του 2016, όταν και υπογράψαμε το σύμφωνο της 10ετούς συνεργασίας».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.