ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 16:00 (EΡΤ, PANATHINAIKOS24.GR)

Ώρα για… σκούπα στη Ρόδο!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον Κολοσσό στη Ρόδο και θέλει τη νίκη ώστε να «σφραγίσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ώρα για... σκούπα στη Ρόδο!

Στο πρώτο ματς με τους Ροδίτες, ο Παναθηναϊκός έφτασε μέχρι τις «παρυφές» του +50 (78-30), ωστόσο στη συνέχεια άφησε το «πόδι» από το «γκάζι», κατέβασε ρυθμό για το τελικό 96-65.

Σήμερα, το τριφύλλι δίνει το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, το οποίο είναι και το πλέον καθοριστικό, καθώς με «διπλό» στη Ρόδο η σειρά τελειώνει και επισήμως, με τον Παναθηναϊκό να προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Η αποστολή των «πρασίνων» βρίσκεται από την Παρασκευή στη Ρόδο, με τον Πασκουάλ να έχει στο πλευρό του όλους τους διαθέσιμους καλαθοσφαιριστές της ομάδας, καθώς στην προετοιμασία δεν προέκυψε κάποιο θέμα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.640 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τζάμπολ του ματς έχει οριστεί για τις 16:00, με τους Συμεωνίδη, Θεονά και Πιτσίλκα ν’ αποτελούν την τριάδα των διαιτητών, με κομισάριο τον Ξάνθο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...