ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Δύο προσαγωγές για την επίθεση εναντίον του Γ. Μπουτάρη

Καρέ – καρέ εξέτασε η ΕΛ.ΑΣ τα βίντεο από την επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη και προσήγαγε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης δύο άτομα που φέρονται να σχετίζονται με το περιστατικό που καταδικάστηκε ομόφωνα από τον πολιτικό κόσμο.

Δύο προσαγωγές για την επίθεση εναντίον του Γ. Μπουτάρη

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες προσαγωγές ή συλλήψεις,

Θυμίζουμε πως την Κυριακή ο κ. Μπουτάρης πήρε εξιτήριο. Ο κ. Μπουτάρης λόγω της αδιαθεσίας που ένιωθε μετά τη σωματική επίθεση σε βάρος του μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης και οι γιατροί προχώρησαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει το βράδυ για νοσηλεία και το πρωί επέστρεψε στο σπίτι του.

Τόσκας: Οι τραμπούκοι θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πράξης τους «Οι τραμπούκοι – ακροδεξιοί θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους», τονίζει με ανάρτηση του στο Twitter ο Νίκος Τόσκας σχολιάζοντας έτσι την επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη.

«Επικοινώνησα με τον Γιάννη Μπουτάρη λίγο μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο. Τον διαβεβαίωσα ότι η @hellenicpolice καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε αυτοί που του επιτέθηκαν να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Οι τραμπούκοι – ακροδεξιοί θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Δεν είναι πατριώτες, προσβάλουν τη Δημοκρατία μας. Η αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε αυτοί που επιτέθηκαν στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», γράφει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: newpost

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE