ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται ο Νταμπίζας, τελική επαφή με Δώνη

Ξεκαθαρίζει εντός εβδομάδας το θέμα του νέου προπονητή, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της οριστικής συμφωνίας με τον Γιώργο Δώνη.

Έρχεται ο Νταμπίζας, τελική επαφή με Δώνη

Καθοριστική θα είναι η ερχόμενη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, ιδίως για το θέμα του νέου προπονητή, με τον Γιώργο Δώνη να είναι μέχρι στιγμής το ξεκάθαρο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του τριφυλλιού.

Ο Έλληνας τεχνικός θα τα πει με τον Νίκο Νταμπίζα, πιθανότατα την Τετάρτη, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά ως προπονητής. Η κουβέντα αυτή θα κρίνει το εάν ο Νταμπίζας θα πάρει το τελικό «ΟΚ» από τον Δώνη, κάτι που φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο, ή θα αναγκαστεί να ψάξει αλλού για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο Νταμπίζας αναμένεται να επιστρέψει οριστικά στην Αθήνα τη Δευτέρα, έχοντας πρωτίστως έρθει την Πέμπτη σε ταξίδι-αστραπή για να μιλήσει στους παίκτες, με τον 44χρονο να υπογράφει το συμβόλαιό του και να αναλαμβάνει με κάθε επισημότητα τα καθήκοντά του ως τεχνικός διευθυντής.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.