ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φημολογία για Παναθηναϊκό και Ντάρμπισιρ

Το «τρελό» σενάριο που αναπτύχθηκε στην Κύπρο.

Φημολογία για Παναθηναϊκό και Ντάρμπισιρ

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει μπροστά του ένα ιδιαιτέρως κρίσιμο διάστημα, καθώς ο ίδιος έχει αναλάβει να τρέξει το θέμα του επόμενου προπονητή, αλλά και των ανανεώσεων των υπαρχόντων συμβολαίων στο τριφύλλι. Έπειτα, κρίνοντας από τα όσα θα προκύψουν από τη συνεδρίαση της ΕΠΟ σχετικά με τις ποινές για της μη αδειοδοτημένες ομάδες, θα προσανατολιστεί στο θέμα του φορ, που αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό.

Για την υπόθεση του σέντερ φορ αναπτύχθηκε στην Κύπρο η φημολογία σχετικά με πιθανή σύνδεση του Παναθηναϊκού με τον 32χρονο Άγγλο φορ της Ομόνοιας, Ματ Ντάρμπισιρ. Η εν λόγω σύνδεση έγινε χάρη στην παρουσία του Νταμπίζα στους «πράσινους» ωστόσο δεν φέρεται να συγκεντρώνει πιθανότητες.

Αφ’ ενός, ο Ντάρμπισιρ έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την κυπριακή ομάδα έως το 2021, έχοντας μάλιστα αρκετά καλές απολαβές, ενώ παράλληλα, ο Παναθηναϊκός δεν γνωρίζει ακόμη (επισήμως) το τι θα συμβεί σχετικά με τους μεταγραφικούς περιορισμούς από πλευράς UEFA. Συν τοις άλλοις, το «ερυθρόλευκο» παρελθόν του Άγγλου φορ και η αντίδρασή του σε γκολ που είχε σημειώσει στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό το 2016 δεν λησμονούνται από το πράσινο περιβάλλον.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...