ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H νέα πρόταση Γιαννακόπουλου και οι δυο επιλογές του Τσίπρα για το Athens Alive

Οι δυο πλευρές θα συναντηθούν αύριο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη έτοιμη τη νέα πρόταση για το Athens Alive. Κλειδί ο συντελεστής δόμησης, δυο οι επιλογές για τον πρωθυπουργό.

H νέα πρόταση Γιαννακόπουλου και οι δυο επιλογές του Τσίπρα για το Athens Alive

Κρίσιμη είναι η αυριανή συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των συμπαικτών του για το Athens Alive, με την κυβέρνηση. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα μιλήσει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και υπουργούς που είναι αρμόδιοι για το θέμα. Η νέα πρόταση από την πλευρά του κονσόρτιουμ είναι έτοιμη και μένει να δούμε ποια κατάληξη θα έχουν οι αυριανές συζητήσεις.

Η πλευρά Γιαννακόπουλου έχει αναθεωρήσει το αρχικό της πλάνο, το οποίο είχε συντελεστή δόμησης 1,2. Η κυβέρνηση έχει ζητήσει από το κονσόρτιουμ (News Agency,  RedstoneBluerockAECOM και Colliers) να το ρίξει στο 0,4 προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με τον νόμο, ούτε κίνδυνος προσφυγής που θα μπλοκάρει αυτό το μεγάλο έργο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην αυριανή συνάντηση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν ένα νέο αναθεωρημένο πλάνο με δυο επιλογές στον συντελεστή δόμησης. Η μια θα είναι 0,8 (κάτι το οποίο είχε προταθεί τη δεύτερη φορά στον πρωθυπουργό) και η άλλη 0,6. Οι συνεργάτες του κ. Γιαννακόπουλου θα αναλύσουν τα πάντα για την επένδυση, με βάση το νέο πλάνο που θα παρουσιάσουν και θα ζητήσουν από τον πρωθυπουργό να τη δεχθεί. Αν ο κ. Τσίπρας αποδεχθεί το 0,6, τότε οι εξελίξεις για το Athens Alive θα προχωρήσουν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.153 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κι εκεί, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κάνει νέα πρόταση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με σκοπό να πάρει την ομάδα και να προχωρήσει το μεγάλο πλάνο που έχει στο μυαλό του και την επένδυση από το κονσόρτιουμ ύψους 1,1 δις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...