ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πράσινη» κατά Μπερτομέου: «Ξεπέρασε και τον Πινόκιο» (pic)

«Πυρά» κατά του Τζόρντι Μπερτομέου από την εφημερίδα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

«Πράσινη» κατά Μπερτομέου: «Ξεπέρασε και τον Πινόκιο» (pic)

Η «Πράσινη», εφημερίδα που ανήκει στον όμιλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, θίγει ως πρώτο θέμα στο σημερινό πρωτοσέλιδό της τις ενέργειες του Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος «έσπασε» μέσω των δηλώσεών του από το Βελιγράδι και των ποινών που επέβαλε, την ανακωχή που είχε συμφωνηθεί με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ.

Χαρακτηριστικά, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αναφέρονται τα εξής: «Τόσο ψεύτης που ξεπέρασε και τον Πινόκιο. Νέα αήθης από τον Μπερτομέου στην οικογένεια Γιαννακόπουλου αθετώντας την εκεχειρία που ο ίδιος είχε ζητήσει από τους πράσινους με την υπόσχεση πως θα πάρει πίσω, με επίσημο τρόπο, τις προσβολές του όλο αυτό το διάστημα. Στα κάγκελα σύσσωμος ο Παναθηναϊκός, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα». «Σκάνδαλο! Καταπατά κάθε έννοια νομιμότητας ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας ο οποίος έριξε έξτρα καμπάνα αποκλεισμού ενός έτους στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πρόστιμο 410.000 ευρώ ζητώντας να παραμείνει μυστική, με σκοπό να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης για την παραμονή του τριφυλλιού στη διοργάνωση». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...