ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατ’ αρχήν συμφωνία με Δώνη – Υπογράφει για δυο χρόνια

Ο Νίκος Νταμπίζας επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Χρήστου Δώνη και ο νεαρός άσος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο τις επόμενες μέρες.

Κατ' αρχήν συμφωνία με Δώνη - Υπογράφει για δυο χρόνια

Οπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, ο νέος τεχνικός διεθυντής του Παναθηναϊκού είχε σήμερα επικοινωνία με τον ατζέντη του παίκτη.

Από τις συζητήσεις προέκυψε μια κατ’ αρχήν συμφωνία και φαίνεται ότι μένουν μόνο τα τυπικά για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Χρήστος Δώνης, παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας, θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα, αν δεν αλλάξει κάτι. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο, το οποίο θα είναι διάρκειας δυο χρόνων.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα ακολουθήσει ο νεαρός Ευαγγέλου, με τον οποίο οι πράσινοι κάνουν συζητήσεις και είναι, επίσης, κοντά σε συμφωνία. Πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Ρόμπιν Λουντ και τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό το μέλλον του Φινλανδού άσου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.