ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπερτομέου: «Δεν θέλουμε να φύγει ο Παναθηναϊκός, αλλά…»

Στο ίδιο μήκος κύματος οι νέες δηλώσεις Μπερτομέου, ο οποίος διαχωρίζει την άποψή του για τον Παναθηναϊκό από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μπερτομέου: «Δεν θέλουμε να φύγει ο Παναθηναϊκός, αλλά...»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου έκανε εκ νέου δηλώσεις για το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο όσα είπε το Σάββατο δεν διέφεραν πολύ με αυτά που τόνισε ανήμερα του τελικού της Euroleague, στο πρωινό briefing με τους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπερτομέου:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα της Euroleague και δεν θέλουμε να κόψουμε την επικοινωνία μαζί του, ούτε επιθυμούμε να φύγει ο Παναθηναϊκός από τη Euroleague. Έχουμε θέματα με ένα άτομο κι όχι με το κλαμπ. Ο κ.Γιαννακόπουλος έχει συμπεριφορά που δεν μπορεί να είναι αποδεκτή από οποιαδήποτε αθλητική κοινωνία. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι μέλος μας και όποιο μέλος ζητήσει να μιλήσουμε, είμαι εδώ για να το κάνω»

«Ως εταιρεία δεν πρέπει να κάνουμε δημόσιο διάλογο. Όλα τα στοιχεία τα δίνουμε αναλυτικά στους μετόχους σε κάθε γενική συνέλευση και φυσικά είναι πάντα στη διάθεσή τουςΤο κλαμπ και ο Παναθηναϊκός να σέβονται τους κανονισμούς που οι ίδιοι συναποφάσισαν και όρισαν για όλους. Έχουμε κανονισμούς για τους παίκτες, τους προπονητές, το μάρκετινγκ, για τα κλαμπ. Πρέπει η συμπεριφορά όλων να είναι εναρμονισμένη με τους κανονισμούς. Να σέβονται τους κανονισμούς, να σέβονται τους άλλους».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.