ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πόλεμος LIVESPORT – Γιαννακόπουλου: Η απάντηση της εφημερίδας

Ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας Live Sport Iωάννης Φιλιππάκης με ανακοίνωση του απαντάει στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 103,3.

Πόλεμος LIVESPORT - Γιαννακόπουλου: Η απάντηση της εφημερίδας

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με έκπληξη πληροφορήθηκα το περιεχόμενο των δηλώσεων που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός  στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 103,3.

Ο κ. Γιαννακόπουλος έκρινε σκόπιμο να αναφερθεί  στην εφημερίδα μας αφήνοντας υπονοούμενα με τη φράση «Η πρώτη εφημερίδα που έβγαλε το θέμα ήταν η LIVE SPORT. Όλοι ξέρουμε την ιδιοκτησία της και τους χρηματοδότες αυτής της εφημερίδας».

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάτι αντίστοιχο, δηλαδή, με πρόσφατες τοποθετήσεις και άλλων «παραγόντων»  μεγάλων ομάδων. Φαίνεται ότι όλοι έχουν κοινές «πληροφορίες» και κοινή «φιλοσοφία» επί του θέματος. Καθόσον γνωρίζω, ιδιοκτήτης  της LIVE SPORT είναι η Α.Ε. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, 100% δικών μου συμφερόντων.

Αποκλειστικός χρηματοδότης της είναι οι αναγνώστες της, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλες τις εφημερίδες που εκδίδω. Όποιος  έχει  διαφορετική άποψη, πόσο δε μάλλον διαφορετική πληροφόρηση, θα τον ακούσουμε με ενδιαφέρον. Για την ώρα, απλώς  ενημερώνουμε ότι επιφυλλασόμεθα για κάθε  νόμιμο δικαίωμά μας.

Ι. Φιλιππάκης

ΥΓ1: Θα έπρεπε, ως επιχειρηματίας ο οποίος ασχολείται με τα ΜΜΕ, ο κ. Γιαννακόπουλος να γνωρίζει ότι οι κανονικοί δημοσιογράφοι δεν ζητούν άδεια για το ποια θέματα θα δημοσιεύσουν.

Εκείνο που οφείλουν να πράττουν, τηρώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία, είναι να διασταυρώνουν τις πληροφορίες τους και να προχωρούν στη δημοσίευση. Ο,τι ακριβώς δηλαδή έπραξε η LIVE SPORT στις 8 Μαρτίου όταν αποκάλυψε έγκυρα την ύπαρξη του σχεδίου  «Athens Alive ΟΑΚΑ».

YΓ2: Είναι ενδιαφέρον ότι σε λιγότερο από  τρεις μήνες που  η LIVE SPORT βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία μου, αρκετοί αθλητικοί παράγοντες έχουν εκφράσει την δυσαρέσκειά τους για δημοσιεύματά μας. Αυτό μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως και αποτελεί  σοβαρή απόδειξη ότι η εφημερίδα λειτουργεί απόλυτα  δημοσιογραφικά. Θα θέλαμε να τους προτείνουμε να αρχίσουν να το συνηθίζουν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...