ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραντεβού Νταμπίζα – Μουνιέ, τι ισχύει για Δώνη – Κάτσε

«Τρέχουν» τα θέματα των ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Νταμπίζα να βάζει μπροστά το θέμα του Άντονι Μουνιέ.

Ραντεβού Νταμπίζα - Μουνιέ, τι ισχύει για Δώνη - Κάτσε

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να έχει αρκετά κρίσιμες επαφές στην τρέχουσα εβδομάδα, καθώς πέραν της υπόθεσης του νέου προπονητή, που πιθανότατα θα είναι ο Γιώργος Δώνης, ο 44χρονος έχει βάλει μπροστά και τα θέματα των ανανεώσεων.

Ο Νταμπίζας έχει ξεχωρίσει, μεταξύ άλλων, την περίπτωση του Άντονι Μουνιέ, ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν ανέβασε «στροφές» και βοήθησε αρκετά το τριφύλλι σε ένα διάστημα που έλειπαν οι ποιοτικές λύσεις σε δημιουργία και επίθεση. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κατανοεί ότι ο Μουνιέ είναι απαραίτητος για το τριφύλλι, ωστόσο το τρέχον συμβόλαιό του δεν εξυπηρετεί τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Ο 31χρονος Γάλλος εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020, ωστόσο οι 300.000 ευρώ που λαμβάνει ετησίως αποτελούν βαρίδι στην υπάρχουσα φάση. Για τον λόγο αυτόν, ο Νταμπίζας αναμένεται να έρθει σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή, προτείνοντάς του συμβόλαιο σε νέα βάση, το οποίο θα περιλαμβάνει μειωμένες αποδοχές από τη μία, αλλά αύξηση χρονικής διάρκειας και προσθήκη μπόνους ως αντισταθμιστικούς όρους.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τις υποθέσεις του Χρήστου Δώνη και του Εργκους Κάτσε: ο πρώτος βρίσκεται μια «ανάσα» από την υπογραφή της νέας του συμφωνίας με το τριφύλλι. Για τον Κάτσε τα πράγματα είναι κάπως πολύπλοκα διότι παρά το γεγονός πως οι «πράσινοι» θα ήθελαν να επιτύχουν κάποια συμφωνία για την παραμονή του, οι περιορισμοί στις μεταγραφές οδηγούν τον σύλλογο στο να δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση σέντερ φορ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...