ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνάντηση Φύσσα – Νταμπίζα για την Ακαδημία

Οι δύο άνδρες θα τα πουν για το μέλλον της «πράσινης» Ακαδημίας και την αξιοποίηση των ταλέντων.

Συνάντηση Φύσσα - Νταμπίζα για την Ακαδημία

Ο Νίκος Νταμπίζας πιάνει και επισήμως δουλειά στον Παναθηναϊκό και παράλληλα με τα κύρια μελήματά του, που αφορούν το θέμα του προπονητή και των ανανεώσεων, υπάρχει και το πλάνο για την επόμενη ημέρα της «πράσινης» Ακαδημίας.

Ο 44χρονος τεχνικός διευθυντής θα έρθει σε επαφή με τον υπεύθυνο της «πράσινης» Ακαδημίας, Τάκη Φύσσα, ώστε να τα βάλουν κάτω και να εκπονήσουν ένα σχέδιο που θα ωφελήσει στο σύντομο μέλλον την πρώτη ομάδα. Ο Νταμπίζας γνωρίζει ότι η φετινή φουρνιά των Ακαδημιών, η οποία έφερε τον τίτλο στην Κ-15 και έφτασε ένα βήμα μακριά από την πρωτιά σε Κ-17 και Κ-20 θα μπορέσει να στελεχώσει την ανδρική ομάδα.

Αυτή θα είναι και η βάση της κουβέντας με τον Φύσσα, ώστε να συνεχιστεί η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία και να προκριθούν οι παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το βήμα για την πρώτη ομάδα, πάντα υπό το πρίσμα της προσεκτικής διαχείρισης ώστε να μην «καούν». Παράλληλα, δεν αποκλείεται ο Νταμπίζας να μεταβεί σε μια εκ των προπονήσεων της Ακαδημίας (συνεχίζονται μέχρι 1η Ιούνη) ώστε να πάρει μια «γεύση» από τη δουλειά που γίνεται εκεί…

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.254 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...